Thursday, February 25, 2021

Mbahet konferenca për shqetësimet e bizneseve vendore nga pandemia COVID-19 1 orë

Pandemia COVID-19 ka shtuar problemet në sektorin privat të Kosovës, deri sa këtu po kontribuon edhe mungesa e ekzekutimit të Pakos Emergjente Fiskale në një fazë ku njohësit e ekonomisë thonë se duhet të kishim një pako të dytë.

Derisa disa nga vendet e rajonit kanë filluar me zbatimin e pakos së tretë, e cila i ndihmon qytetarët dhe bizneset, Kosova ende nuk ka zbatuar në tërësi Pakon Emergjente, në vlerë prej rreth 180 milionë eurosh.

Për të shprehur këto shqetësime, Oda e Afarizmit të Kosovës sot do të mbajnë konferencë për media.

OAK në njoftimin për media thotë se në konferencën e saj që nisë prej orës 10:00 do të diskutohet për problemet e sektorit privat si pasojë e pandemisë.

Kujtojmë se, me propozimin e Ministrisë së Financave dhe Transferëve ishte miratuar Pakoja Emergjente Fiskale në vlerë prej 179.65 milionë euro, për t’i ndihmuar bizneset dhe individët që ta tejkalojnë krizën ekonomike të shkaktuar nga pandemia COVID-19.

Other Articles

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here