Thursday, February 25, 2021

Stilimet e flokëve që po bëhen trend shkaku i pandemisë

Që nga muaji mars, të gjithë po luftojnë kundër pandemisë COVID-19. Neve na është dashur të përshtatemi pothuajse në çdo aspekt të jetës sonë ndaj këtij realiteti të ri, të ashpër.

Mënyra se si ne punojmë, shoqërohemi, blerjet, udhëtimi dhe mësimi, duhet të ndryshojnë të gjitha dhe kjo përfshin zakonet tona personale.

Të gjithëve na është dashur të mësojmë se si t’i rregullojmë vet flokët, thonjtë, vetullat dhe çdo gjë tjetër përderisa sallonet e bukurisë ishin të mbyllura gjatë karantinimit.

Ndërsa mënyrat e mirëmbajtjes personale kanë ndryshuar, kanë ndryshuar edhe trendet që vijnë së bashku me to. Flokët janë padyshim të rëndësishëm për njerëzit.

Për aq kohë sa jemi të pasigurt dhe nuk e dimë se si gjërat do të vazhdojnë, pyetja se çfarë të bëjë me flokët, kur ne nuk kemi qasje me stilistët është vendimtare. Këto ditë, duket se një kombinim i vizitave të rralla të salloneve të bukurisë dhe udhëzimet virtuale nga stilistët mund të jenë normale e re.

Më poshtë gjeni disa nga stilimet e flokëve që do të jenë në trend gjatë pandemisë, me vazhdim edhe në vjeshtë pavarësisht situatës:

Other Articles

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here