Saturday, June 19, 2021

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur

Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu dhe do të jeni perfekt të stilizuara.

Gjatë vjeshtës, fustanet e shkurtra me print lulesh, si edhe xhaketat e lëkurës do të jenë shumë aktuale. Ndërkaq çizmet gjithashtu do të gjenden në majë të listës, transmeton Telegrafi.

Ky kombinim është bashkim interesant midis pjesëve të rrobave femërore dhe rebele.

Bashkë në kombinim ato bëjnë veshjen të shkëlqyeshme e cila tërheq shikimin kudo që të shkoni.

Irinën shpesh e shohim në veshje të shkëlqyeshme, mirëpo kjo veshje ia ka kaluar të gjitha të mëparshmet.

A po ju pëlqen edhe juve ky bashkim i stileve të ndryshme? /Telegrafi/

Other Articles

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

Irina Shayk dikton trendët: Ky kombinim do të jetë hit absolut i vjeshtës!

Kur Irina shëtit rrugëve të Nju-Jorkut, nuk mund të mbetet e pavërejtur Nëse dëshironi t’i ndiqni trendët, vishuni kështu...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here